Been working on a pipeline that spins up Azure WebApp instances as needed for a development process. Trying to bind a custom cert to the instance using:

thumbprint=$(az webapp config ssl upload \
--name stuartstestapp \
--resource-group stuartstestapp \
--certificate-file ./stuartstestapp.pfx \
--certificate-password '6ulY$KiD4@iEBQ3kG#8!nqz' \
--query thumbprint \
--output tsv)

And was getting back this error:

'NoneType' object has no attribute 'server_farm_id'
Traceback (most recent call last):
File "/Users/stuart/lib/azure-cli/lib/python2.7/site-packages/knack/cli.py", line 206, in invoke
cmd_result = self.invocation.execute(args)
File "/Users/stuart/lib/azure-cli/lib/python2.7/site-packages/azure/cli/core/commands/__init__.py", line 343, in execute
cmd.exception_handler(ex)
File "/Users/stuart/lib/azure-cli/lib/python2.7/site-packages/azure/cli/command_modules/appservice/commands.py", line 54, in _polish_bad_errors
raise ex
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'server_farm_id'

Which appears all over the shop in search results, but without many actual solutions.

In my case the issue was that the wrong one of my Azure subscriptions was selected, for once I wasn’t testing stuff in my default subscription. So adding a quick line to the start of my script:

az account set --subscription WebAppTest

fixed it right up.

本文系统(windows)相关术语:三级网络技术 计算机三级网络技术 网络技术基础 计算机网络技术

代码区博客精选文章
分页:12
转载请注明
本文标题:azure cli error ‘NoneType’ object has no attribute ‘server_farm_id’
本站链接:https://www.codesec.net/view/621308.html


1.凡CodeSecTeam转载的文章,均出自其它媒体或其他官网介绍,目的在于传递更多的信息,并不代表本站赞同其观点和其真实性负责;
2.转载的文章仅代表原创作者观点,与本站无关。其原创性以及文中陈述文字和内容未经本站证实,本站对该文以及其中全部或者部分内容、文字的真实性、完整性、及时性,不作出任何保证或承若;
3.如本站转载稿涉及版权等问题,请作者及时联系本站,我们会及时处理。
登录后可拥有收藏文章、关注作者等权限...
技术大类 技术大类 | 系统(windows) | 评论(0) | 阅读(61)